keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Leppoista saaristolaislomaa


Pitkästä aikaa oli mukavaa nukkua sängyssä. Aamulla aurinko paistoi, edellisen päivän sateesta ja tuulesta ei ollut tietoakaan. Aamiaisen jälkeen päätimme lähteä pienelle veneretkelle isäntäväkemme Piipen ja Heikin kanssa.

Ajatuksena oli kiertää Iniön saari ja katsella saarta mereltä käsin. Tarkoituksemme oli myös mennä pesemään Norrbyn vierasvenesatamaan pyykkiä. Pyykkikone oli varattu, mutta kävimme sen sijaan kaupassa, pienellä torilla ja kahvilassa. Jatkoimme matkaa veneellä. Edellispäivänä ei maisemista pystynyt lainkaan nauttimaan, näkyvyys oli niin huono. Tänään kirkkaassa auringonpaisteessa saatoimme ihailla monennäköisiä ja toinen toistaan upeampia kalliosaaria. Veneilijöitä oli paljon liikkeellä, mikä ei meitä ihmetyttänyt. Saaristo näyttikin kulkijoille parhaat puolensa. Kamera jäi mökille, joten emme voineet ikuistaa näkymiä.

Veneretken jälkeen kävimme uimassa, teimme ruokaa ja laiskottelimme. Illalla on taas ohjelmana saunominen ja uiminen. Saunan jälkeen taivaanranta alkoi punertua ja tuuli nousta. Meri muuttui harmaaksi ja totesimme, että uusi myrskyrintama on tulossa.

Totesimme, että meidän täytyy ehkä luopua suunnitelmasta, että hakisimme torstaiaamuna jostain mantereelta Mikon ja Katin pariksi päiväksi mukaan merelle.

Matkaa: 9 mailia (Söderby - Norrby - Söderby)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti